Hur kan vi hjälpa er?


Vårt mål är att hjälpa er göra förändringen och inte bara tala om hur ni ska göra den. För hur många projekt har inte lett till en analys i skrivbordslådan snarare till en faktisk förändring?! Vi samarbetar idag på konsultbasis med webbyråer och kommunikationsbyråer. Med korta specifika uppdrag eller på månadsbasis med företag direkt. 

Vill ni jobba med en skön firma så hör av er till oss!

Social medier

Behöver ni hjälp med att starta upp sociala mediekonton eller börja annonsera på Google eller Linkedin? Ta reda på vilka sociala medier som passar er? Hur ska man profilera sig på tex Facebook? Hur får man följare på sociala medier? Hur ofta måste man uppdatera och hur aktiv måste man vara för att få inflytande på sociala medier? Vi kan starta, guida och hantera era sociala mediekonton eller delar , sätta upp kampanjer på Adwords och sociala medier som ex: Facebook, Instagram och Linkedin.

SEO

Har ni lågt besökarantal på hemsidan? En blogg som ingen hittar? Vad söker era kunder på för ord och syns ni på förstasidan om de söker? Vi kan hjälpa er med allt från kund-och konkurrentanalyser, analyser om hur ni presterar idag och bygga upp en digital strategi och hjälpa er att optimera er hemsida så ni rankar bättre.

Annonsering

Vårt mål är att hjälpa er göra förändringen och inte bara tala om hur ni ska göra den. För hur många projekt har inte lett till en analys i skrivbordslådan snarare till en faktisk förändring?! Vi samarbetar idag på konsultbasis med webbyråer och kommunikationsbyråer. Med korta specifika uppdrag eller på månadsbasis med företag direkt. Vill ni jobba med en skön firma så hör av er till oss så känner vi av hur vi kan hjälpa er!